Pas nasmrt izujedao ženu u Kragujevcu

Izvor: B92, 15.Sep.2021, 14:47

Pas nasmrt izujedao ženu u Kragujevcu

Kragujevac -- Pas šarplaninac u Sarajlijinoj ulici u Kragujevcu danas je ugrizima za vrat usmrtio svoju vlasnicu M. V. (69).

Usmrćenu ženu je, nezvanično se saznaje, pronašla ćerka.

Ekipa Hitne medicinske pomoći morala je da sačeka policiju kako bi, nažalost, samo konstatovala smrt jer je pas pokazivao izuzetnu agresivnost.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas usmrtio vlasnicu u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021

Pas šarplaninac usmrtio je danas u Kragujevcu svoju vlasnicu M.V (69), prenose beogradski mediji...Kako navode, pas je ugrizao vlasnicu više puta za vrat u Sarajlijinoj ulici...Istraga je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šarplaninac izujedao ženu u Kragujevcu, preminula od povreda

Izvor: Radio 021, 15.Sep.2021

Kragujevčanka (69) preminula je od povreda koje joj je naneo pas rase šarplaninac, rečeno je FoNetu u Policijskoj upravi u Kragujevcu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.