Pančevke se „upisale“ protiv Smeča

Izvor: KGsport.info, 17.Nov.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevke se „upisale“ protiv Smeča


Odbojkašice Smeča 5 pretrpele su novi poraz u 6. kolu Viner Štediša Super lige, i to od poslednjeplasiranog Dinama iz Pančeva rezultatom 0:3 (17:25, 27:29, 13:25).
Kragujevčanke su poklekle u hali „Strelište“ i tako propustile veliku šansu da pobedom povećaju svoje šanse za opstanak u elitnom rangu. Odbojkašice Dinama su sinoć zaista imale svoje veče, zabeleživši čak 24 asa, uz odličnih 61% realizacije napada.
Već prvi set nagovestio je rasplet u Pančevu. Domaće su sjajnim servisima i odličnom realizacijom napada u potpunosti nadigrale gošće iz Kragujevca, i dobile prvi period sa 25:17.
Drugi set je doneo nešto žešći otpor „smečerki“. Posle uvodnog vođstva Kragujevčanki od 8:6, domaće dodaju gas i na drugi predah odlaze sa tri poena prednosti (16:13). Tu prednost su Pančevke držale do samog finiša, kada Smeč uspeva da dođe do izjednačenja i time učini završetak ove deonice veoma uzbudljivim. Na kraju su domaće bile skoncentrisanije i odnele ceo „plen“ i u ovom periodu igre (29:27).
U trećem setu Pančevke su polovinom deonice slomile otpor Kragujevčanki fantastičnom realizacijom napada (86%) i lagano osvojile i ovaj period igre sa ubedljivih 25:13.
Sjajnu partiju u redovima pobedničkog tima pružila je Vesna Sekulić sa 26 poena, a njoj su se pridodale Jelena Cvijović sa 12 i Milica Janković sa 11 poena, od toga čak 8 asa. Kod „smečerki“ jedina dvocifrena bila je Tatjana Radosavljević sa 11 poena.
Smeč će „fleke“ pokušati da izvadi protiv ekipe Železničara u narednom kolu.
Dinamo – Smeč 5 3:0 (25:17, 29:27, 25:13)
Dvorana: „Strelište“ u Pančevu.
Gledalaca: 100.
Sudije: Mirko Janković (Niš) i Predrag Balandžić (Beograd).
Trajanje meča: 76 minuta.
DINAMO: Ašćerić 5, Živković, Sekulić 26, Vladisavljev (libero), I. Marković, Simić 4, Cvijović 12, Božić, Jovanović, Đurić 2, D. Marković 5, Janković 11. Trener: Aleksandar Vladisavljev.
SMEČ 5: Vasojević, Pavlović 2, Radosavljević 11, Brđović 3, Bojanić (libero), Šviković 7, Glavčić, Banović 7, Vojnić-Purčar 6, Petronijević 2, Kaličanin 4. Trener: Vladan Avramović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.