Palilulci razočarali na premijeri

Izvor: KGsport.info, 19.Avg.2013, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palilulci razočarali na premijeri

Na debiju u višem stepenu takmičenja Arsenal nije imao sreće, pošto je na startu upisao i prvi poraz i to na svom terenu u Palilulama izgubivši od kraljevačkog Metalca sa 1:0.
Odlučujući pogodak postignut je tek u 77.minutu kada je najsnalažljiviji u kaznenom prostoru Arsenala bio Vukadinović, a Metalac je pokazao da je iskustvo takmičenja u ovoj ligi presudno u osvajanju bitnih bodova.
Arsenalu predstoji veliki posao u kako bi i narednog leta igrao zonski stepen takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << /> Arsenal – Metalac 0:1 (0:0)
KRAGUJEVAC
Stadion: Arsenala
Gledalaca: 200
Sudija: Ivan Bojović (Lučani)
Žuti kartoni: Stefanović, Todorov (Arsenal), G.Đokić, Milić, Krstić, Beljić, B.Đokić (Metalac)
Strelac: 0:1 Vukadinović u 77.minutu.
ARSENAL: Filipović, Tomović, Antić (Petrović), Kuč, Todorov, Stević (Tošić), Ilić, Blagojević (Otović), Stefanović, Simić.
METALAC: Milić, Parezanović, Medoš, G.Đokić, Jevtović, Milić, Dimitrijević, Beljić (Radulović), Krstić, B.Đokić (Prodanović), Vukadinović (Cvetković)
Igrač utakmice: Đorđe Vukadinović (Metalac)
Od ostalih kragujevačkih timova u zonskom stepenu takmičenja, ni jedna se nije proslavila. Šumadija 1903 poražena je u Trbušanima od Poleta, Sloboda je kao domaćin poklekla od Karađorđa, dok su bez golova odigrali Slavija i Vodojaža na gostovanjima.
Rezultati 1. kola:
Arsenal – Metalac 0:1
Omladinac - Dragačevo 2:1
Polet - Šumadija 1903 2:0
Takovo - Vodojaža 0:0
Rudar - Slavija 0:0
Tutin - Mokra Gora 3:1
Orlovac - Trepča 6:2
Sloboda - Karađorđe 1:2
U 2. kolu Zone “Morava“ jedino Sloboda gostuje i to ekipi Trepče. Ostali naši klubovi su domaćini. Arsenal čeka Omladinac iz Novog Sela, Slavija će ugostiti Tutin, Vodojaža ekipu Rudara iz Baljevca, Šumadija 1903 Takovo iz Gornjeg Milanovca.
Izvor i foto: Željko Marinković

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.