PUCNJAVA ISPRED DISKOTEKE ŠOKIRALA KRAGUJEVAC: Oni mu tražili ulaznicu, a on izvadio pištolj i započeo KRVAVI PIR

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 19:29

PUCNJAVA ISPRED DISKOTEKE ŠOKIRALA KRAGUJEVAC: Oni mu tražili ulaznicu, a on izvadio pištolj i započeo KRVAVI PIR

Pucnjava ispred "Vremeplova" izbacila nova imena u podzemlju.

Ubistvo ispred noćnog bara "Vremeplov" u Kragujevcu nikada nije rasvetljeno, a iz njega je stasala najjača linija kragujevačkih momaka s druge strane zakona.

Tragedija se dogodila 13. januara 2004. godine kada je pucano na radnike obezbeđenja noćnog bara "Vremeplov", kod gradskih bazena u Kragujevcu. Ubijen je Kragujevčanin (29), dok je njegov kolega i komšija (48) teže ranjen, a gost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Knića (18) zadobio je lakše povrede. Pucač nikada nije otkriven.

Hici kalibri devet milimetara su ispaljeni oko 22.30 časova, na ulazu noćnog bara. Nedaleko od biletarnice, nepoznati muškarac je jednim hicem pogodio Kragujevčanica pravo u srce i on je na putu do bolnice izdahnuo. Druga dva hica pogodila su u šaku i podlakticu njegovog kolegu. Rikošetirani metak pogodio je gosta iz Knića u nogu.

Kragujevčanin, otac dvoje dece, i njegov kolega su bili na ulazu i "cepali karte". Gostu, maskiranom kapom, koji je želeo da uđe,su tražili kartu. Umesto karte muškarac je iz jakne izvukao pištolj i zapucao. Posle tri ispaljena metka, napadač je nestao u parku.

Ali, đavo nije dao mira ranjenom Kragujevčaninu (48). U sledaćoj pucnjavi, 4. jula 2005. ranjen je zajedno sa jednim maloletnikom. U jutarnjoj pucnjavi na ulazu u Veliki Park u centru Kragujevca, ispred restorana brze hrane "Bravo", pogođen je u vrat. Na njih je pucala osoba iz "audija A6", prištinske registaracije, a prethodno je pokazala službenu policijsku legitimaciju. Pucnjavi je prethodila rasprava.

Onda zatišje. Padom grupe Darka Šarića pojavljuje se i njegovo ime. Tako je 2018. osuđen kao član grupe Pljevljaka za šverc kokaina. dobio je 10 i po godina zatvora. Ali, Kragujevčanin nije bio u sudnici već na poternici.

Kasnije ga je jedan od svedoka u procesu protiv Šarića optužio ga je da mu je pretio aprila 2022.

- Šarić mi je slao ljude da mi prete. Jedan od njih, koji je na poternici, došao je u moju kuću u Beogradu i pretio mi. Imam snimke sa nadzornih kamera u kući, na kojima se vidi kako dolazi iako je za njim raspisana poternica - tvrdio je svedok.

U međuvremenu, u Šarićevoj grupi je bio i brat ovog Kragujevčanina (41). On se dovodio u vezu sa zaplenom 60 kilograma kokaina na brodu “Jadran” u Tivtu, a u Beogradu je kao i brat osuđen na deset i po godina zatvora. Za njim traga i policija Brazila, jer je optužen za međunarodni šverc droge iz Južne Amerike ka Evropi. Mlađi brat je direktno iz Brazila rukovodio krijumčarenjem 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

Izvor: Srbija Danas/24sedam
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.