PRELEPE VESTI IZ KRAGUJEVCA: Drugi BEBU BUM za samo nedelju dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 17:11

PRELEPE VESTI IZ KRAGUJEVCA: Drugi BEBU BUM za samo nedelju dana

Zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi su presrećni.
Lepe vesti stižu iz kragujevačkog porodilišta, gde je na svet stiglo čak deset beba, u poslednja 24 časa, a od toga su četiri devojčice i šest dečaka.
- Uvek smo srećni kad nas mame u našem porodilištu obraduju sa dosta mališana. Ono što je najvažnije jeste da porođaj i oporavak proteknu kako treba - ističu iz zdravstvene ustanove.
Ovo nije jedina vest koja je stigla iz kragujevačkog porodilišta u prethodnom periodu.
Naime, pre samo sedam dana dogodio se još jedan bebi bum kada je takođe, rođeno deset mališana, od kojih je bilo osam dečaka i dve devojčice.
Izvor: Srbija...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BEBI BUM U KRAGUJEVCU Za jedan dan rođeno 10 beba: Grad u Šumadiji bogatiji za šest dečaka i četiri devojčice

Izvor: Blic, 22.Mar.2024

Lepe vesti stižu iz kragujevačkog porodilišta jer je tokom prethodna 24 sata u njemu na svet stiglo 10 beba, šest dečaka i četiri devojčice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.