POVRIJEĐEN VOZAČ „RENOA“ – Iz novopazarskog kamiona ispala rolna lima teška devet tona i smrvila auto

Izvor: SandzakPress.net, 23.Maj.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRIJEĐEN VOZAČ „RENOA“ – Iz novopazarskog kamiona ispala rolna lima teška devet tona i smrvila auto

U nesvakidašnjoj saobraćajnoj nezgodi koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u četvrtak, oko 16.30, u selu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo – Kragujevac, teško je povređen vozač automobila „reno tvingo“, vrnjačke registracije. Kako nezvanično saznajemo, nezgoda se dogodila kada je iz tovarnog dela šlepera novopazarske registracije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << koji se kreatao prema Kraljevu, u blagoj krivini iz još neutvrđenih razloga ispala rolna lima, teška oko devet tona, i pala direktno na „reno“ koji je dolazio iz suprotnog pravca, a zatim se dalje otkotrljala rušeći pred sobom zaštitnu ogradu kraj puta i saobraćajnu signalizaciju.  Tom prilikom, u gotovo potpuno smrskanom „renou“, vozač je zadobio teške povrede zbog kojih je sanitetskim vozilom hitno prevežen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde je i zbrinut. Zbog udesa i uviđaja pripadnika kraljevačke saobraćajne policije, saobraćaj je na ovoj deonici puta kratkotrajno bio u potpunom prekidu, a potom se jedno vreme odvijao naizmenično jednom saobraćajnom trakom. Više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nezgoda dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku. IZVOR: Novosti

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rolna lima teška DEVET TONA skliznula sa kamiona i SMRSKALA AUTO, vozač teško povređen

Izvor: Blic, 23.Maj.2019

U nezgodi koja se dogodila danas oko 16.30, u selu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo – Kragujevac, teško je povređen vozač automobila reno tvingo.

Nastavak na Blic...

Rolna lima teška devet tona spala sa kamiona i zgnječila auto

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2019

KRALjEVO – U nesvakidašnjoj saobraćajnoj nezgodi, koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u četvrtak, oko 16.30, u selu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo – Kragujevac, teško je povrijeđen vozač automobila reno tvingo, vrnjačke registracije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.