POVRATAK SIVIĆA: Poznati trener preuzima Superligaša

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 10:26

POVRATAK SIVIĆA: Poznati trener preuzima Superligaša

Debituje protiv Kragujevčana.

Igor Savić je dobio otkaz na mestu trenera fudbalera Mladosti iz Lučana posle poraza od Radničkog iz Niša na svom terenu (1:2).

Umesto njega, ekipu Mladosti u narednom peirodu vodiće iskusni Tomislav Sivić koji se vraća u Superligu gde je poslednji put vodio baš Radnički 2022. godine.

Sivić je poslednji posao imao prošle sezone u ekipi Železničara, s tim da su se Pančevci tada nalazili u Prvoj ligi Srbije. Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karijere vodio je veliki broj klubova u Srbiji, kao i u Mađarskoj, a bio je i selektior U19 i U21 selekcije Srbije.

Mladost se trenutno nalazi na 8. mestu sa 15 osvojenih bodova, a prilku da debituje Sivić će imati u nedelju kada će Lučani gostovati Radničkom iz Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MLADOST NAŠLA TRENERA: U Lučane stiže dobro poznato ime nakon smene Savića!

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2023

Rešili su pitanje šefa stručnog štaba Fudbalski klub Mladost iz Lučana doneo je odluku o smeni trenera Igora Savića nakon nedeljnog poraza od niškog Radničkog sa rezultatom 2:1. Umesto Savića, ekipu će u narednom periodu voditi iskusni stručnjak Tomislav Sivić, koji se vraća u Superligu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.