PODLEGAO POVREDAMA: Preminuo Novopazarac koji je pucao u majku troje dece!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODLEGAO POVREDAMA: Preminuo Novopazarac koji je pucao u majku troje dece!

Novopazarac Suad Malićević (40) preminuo je u Kliničkom centru u Kragujevcu od povreda zadobijenih prilikom pokušaja samoubistva nakon što je sa dva hica usmrtio suprugu Selmu (36), majku njihovo troje dece.

On je nakon ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici hitno prebačen u kragujevački Klinički centar, gde je nakon trodnevne borbe lekara podlegao povredama.

Prema nezvaničnim informacijama, Suad je suprugu ubio zbog toga što je ona htela da ga, zbog čestih izliva ljubomore i maltretiranja, napusti i odvede decu sa sobom.

(Blic)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novi Pazar: Epilog drame - deca siročići

Izvor: Večernje novosti, 13.Mar.2016

NOVOPAZARAC Suad Malićević (40), koji je devetog marta u kući svoje tašte u Sarajevskoj ulici u Novom Pazaru pištoljem ubio suprugu Selmu Malićević (34), a potom pucao sebi u glavu, preminuo je danas u kragujevačkom kliničkom centru gde je prebačen odmah posle tragedije i gde su se lekari nekoliko...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.