Izvor: Piplmetar.rs, 07.Mar.2024, 04:31

Ovde će Mario biti suvereni vladar: Baka Verica otvorila vrata raskošnog doma, jedan detalj posebno će oduševiti njenog unuka (foto)

Kuća Verice Šerifović spremna je za Mariov dolazak
Pevačica Verica Šerifović dugi niz godina živela je u Kragujevcu, gde je otvorila i poslastičarnicu. Međutim, otkad je u decembru postala baka, diva narodne muzike vreme provodi u Beogradu, kako bi bila uz ćerku i unuka.
No, kuća Verice Šerifović u Kragujevcu spremna je za Mariov dolazak, a baka jedva čeka da s unukom dođe u nju.
Velelepna vila u kojoj živi majka Marije Šerifović ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prostrano dvorište u kome se, na oduševljenje mnogih ljubitelja slatkiša, nalazi i deo koji je pretvoren u poslastičarnicu.
Pročitajte Oglasila se Ana Bekuta posle vesti da je hitno operisana i da se do kraja sezone ne vraća u Zvezde Granda Sudeći po raskošnim detaljima unutar vile, stiče se utisak da je pevačica tokom uređenja vodila računa o svemu, ali i da je brojne detalje donosila iz inostranstva.
I dok je dom njene ćerke Marije uređen moderno i minimalistički, Veričina kuća prepuna stilskog nameštaja koji joj daju posebnu toplinu.
Isperd Veričine kuće nalazi se prostrani travnjak, u kome će se, sigurni smo, do leta naći ljuljaška, tobogan i klackalica, na kojima će Mario moći da se zabavlja.
Paparazzo lov printscreen

AUTOR: SVET
FOTO: INSTAGRAM, PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.