Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren stečaj Zastava kamiona iz Kragujevca

Privredni sud u Kragujevcu otvorio je danas stečaj preduzeća Zastava kamioni zbog blokade računa od oko 3,3 miliarde dinara.

Stečaj kragujevačke fabrike privrednih vozila predložilo je Ministarstvo privrede zbog trajnije nesposobnosti plaćanja, a sud je utvrdio da blokada računa traje od 18. septembra 2015. godine, odnosno 1.097 dana.

Zastava kamioni su 100 odsto u vlasništvu preduzeća Zastava vozila koje je u stečaju od maju 2017. godine.

Proverilačko ročište je zakazano za 29. oktobar a pozvani su poverioci da prijave potraživanja u roku od 60 dana i dužnici da ispune obaveze prema Zastava kamionima.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Otvoren stečaj preduzeća Zastava kamioni iz Kragujevca

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2018

Privredni sud u Kragujevcu otvorio je stečaj preduzeća Zastava kamioni zbog blokade računa od oko 3,3 milijarde dinara...Stečaj kragujevačke fabrike privrednih vozila predložilo je Ministarstvo privrede zbog trajnije nesposobnosti plaćanja, a sud je utvrdio da blokada računa traje od 18. septembra...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.