Otvoren sajam venčanja u Kragujevcu

Izvor: Kragujevac.rs, 26.Feb.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren sajam venčanja u Kragujevcu

Regionalni sajam venčanja "Wedding Day 2016" otvoren je danas na Šumadija sajmu i trajaće do nedelje, 28. februara.

Na manifestaciji koja se po drugi put održava u Kragujevcu svoju ponudu predstavlja oko 50 izlagača. Posetioci će biti u prilici da na jednom mestu uz sajamske popuste pronađu sve što im je potrebno za organizovanje venčanja, od venčanica, svečanih odela, usluga frizerskih i kozmetičkih salona, do dekoracija enterijera, cvećara, restorana, zlatara, poslastičara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << fotografa i luksuznih limuzina.

Izuzetno mi je zadovoljsto što se sajam venčanja održava u Kragujevcu, gradu koji je puno učinio na promociji pravih porodičnih vrednosti i unapređenju položaja porodice. Lokalna samouprava grada Kragujevca je u prošloj godini u okviru socijalne politike i društvene brige o deci finansirala mnogobrojne programe, a kao vid podrške i pomoći porodici opredelila je sredstva za finansiranje trećeg pokušaja vantelesne oplodnje.

Ovakve sajamske manifestacije su i prilika da mladi ljudi shvate da su brak i porodica najveće vrednosti - rekla je, na otvaranju Sajmu, Gordana Damnjanović, član Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja.

Tokom trodnevnog sajma biće organizovane revije venčanica, svečanih odela, kao i koncerti.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.