Oteli Kragujevčanina, pa tukli policajce!?

Izvor: Mondo, 19.Nov.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteli Kragujevčanina, pa tukli policajce!?

Policija je uhapsila M. B. (28) i M. N. (47) iz Kragujevca i odredila im meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica, saopštila je danas Policijska uprava Kragujevca.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

  Postoje osnovi sumnje da su ovo dvoje osumnjičenih, 18. novembra, u večernjim satima, učestvovali u otmici Kragujevčanina (37) i fizički ga maltretirali u jednoj kući, zahtevajući novac da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ga pustili.

Prilikom hapšenja M. B. je napao policijske službenike i naneo im lake telesne povrede.

Policija intenzivno traga za još jednom osobom, osumnjičenom da je učestvovala u otmici.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rasvetljene četiri teške krađe u okolini Nove Crnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2015, 14:00

Policija je rasvetlila četiri teške krađe počinjene u novembru, u okolini Nove Crnje, i odredila meru zadržavanja za I. B. (22) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ta krivična dela, saopštila je danas Policijska uprava Zrenjanin...I.B, inače iz okoline tog grada, tereti se da je provalio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.