Osumnjičeni za pljačku Rapsodi travel

Izvor: Blic, 14.Maj.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za pljačku "Rapsodi travel"

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija odredila je meru zadržavanja u trajanju do 48 sati Marku M. (29) i Srđanu Z. (30) iz Kragujevca zbog sumnje da su protekle noći obili prostorije turističke agencije "Rapsodi travel", iz koje su izneli kasu u kojoj je bilo 354.000 dinara.

Deo novca lopovi potrošili na građevinski materijal

Kako je navedeno u saopštenju, dvojica lopova su kasu stavili u torbu, odneli je do vozila koje su ostavili na parkingu ispred zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Okružnog suda, a potom je obili na periferiji grada i podelili novac.

Policija je kod lopova pronašla više od 230.000 dinara, dok je kod Marka M. pronašla račune za kupljen građevinski materijal u iznosu od 70.000 dinara, sa datumom posle krađe, zbog čega se sumnja da je deo ukradenog novca potrošio u tu svrhu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.