Osumnjičen da je zadavio i opljačkao ženu u Kragujevcu

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen da je zadavio i opljačkao ženu u Kragujevcu

Policija je u Kragujevcu uhapsila M.M. (30) iz tog grada osumnjičenog za ubistvo.

Sumnja se da je on, 24. marta, nakon kraće svađe, rukama zadavio pedesetšestogodišnju Kragujevčanku u stanu u kojem je živela. Potom je iz stana odneo mobilni telefon, tehničke uređaje i zlatni nakit.

Sutradan je, kako se sumnja, došao u njen stan da proveri da li je živa i da prikrije tragove krivičnog dela, navodi se u saopštenju policije.

Prilikom hapšenja, kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << njega su pronađeni svi predmeti koje je ukrao iz stana.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.