Osam putnika zadržano u mađarskim bolnicama

Izvor: Studio B, 24.Jul.2013, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam putnika zadržano u mađarskim bolnicama

Od 14 povređenih putnika iz Srbije, čiji se autobus prevrnuo u Mađarskoj, šestoro je pušteno na kućno lečenje dok su ostali zadržani u bolnicama u Tatabanju i Đeru, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Srbije.Niko od povređenih nije životno ugrožen.

Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović zahvalila je pripadnicima policije i zdravstvenim radnicima u Mađarskoj, koji su blagovremeno i stručno pružili pomoć povređenim državljanima Srbije, navodi se u saopštenju.

Autobus kragujevačkog prevoznika Op top turs sleteo je u utorak uveče s puta nedaleko od Budimpešte, a najteže je povređen vozač kome je slomljena ključna kost.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.