Izvor: Blic, 19.Jan.2021, 21:28

Optužen vinovnik udesa u kojem je STRADALO PET RADNIKA, a povređeno šest: Tužilaštvo traži osam godina za vozača "ŠLEPERA SMRTI"!

Osnovno javno tuzilastvo u Nišu podnelo je optužni predlog protiv vozača šlepera Gorana Blagojevića (48) iz Kraljeva zbog sumnje da je 29. novembra 2019. godine na auto-putu Beograd - Niš u visini Gornje Trnave iziazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je stradalo pet radnika iz Kragujevca dok su dvojica povređena teško, a još četiri lako.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPTUŽEN VOZAČ ''KAMIONA SMRTI'': Tužilaštvo traži maksimalnu kaznu za izazivanje stravične nesreće kod Niša

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021

Na teret mu se stavlja da je 29. novembra 2019. na auto-putu Beograd - Niš, kod mesta Gornja Trnava, nedaleko od Niša, upravljajući kamionom, udario u kombi pun radnika koji se nalazio u zaustavnoj traci...Na licu mesta nastradali su Žikica Veličković (19) iz Rače Kragujevačke, kome je to bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.