Opljačkali parfemeriju u Aranđelovcu

Izvor: Glas javnosti, 17.Feb.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkali parfemeriju u Aranđelovcu

KRAGUJEVAC- Srećko V. (36) i Dragan G. (38) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe tako što su iz parfimerije "Venera" u Aranđelovcu ukrali parfeme i kozmetičke proizvode u vrednosti od 600.000 dinara.

Kako je navedeno u policijskom saopštenju, Srećko V. i Dragan G. su parfimeriju "Venera" obili u noći između 9. i 10. februara ove godine i ukradene parfeme i kozmetičke proizvode spakovali u džakove i sakrili u vikendici u naselju Zlatar koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je vlasništvu Srećka V.

Policija je u toj vikendici pronašla ukradenu robu, pre nego što su stigli da je prodaju, kaže se u saopštenju.

 Uhapšenima Srećku V. i Draganu G. istražni sudija, nakon saslušanja, odredio pritvor, saopštila je danas kragujevačka policija.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.