Izvor: Blic, 11.Sep.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujni vetar nosio suncobrane u centru Niša, pljusak u Kragujevcu

Nevreme praćeno pljuskom i snažnim naletima vetra zahvatilo je večeras Srbiju.

Kako javljaju čitaoci "Blica", u Kragujevcu je naprasno počela oluja, a vetar je toliko snažno duvao da su se ljudi odmah sklonili sa ulica.

Brojni korisnici društvenih mreža podelili su fotografije i video snimke, a mnogi su se i našalili, pa su nevremenu davali imena.

Vetar nosio suncobrane u centru Niša

Vetar koji je protutnjao Nišom oko 19.30 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iznenadio je i ugostitelje u Obrenovićevoj ulici u centru grada, pa su tako suncobrani iz kafića završili na stazama za pešake.

U pešačkoj zoni, nakon kratkotrajnog, ali olujnog vetra, ostao je lom. Izvrnuti suncobrani, razbacani meniji i podmetači sa stolova, i zaposleni koji pokušavaju da zadrže suncobrane ili jednostavno čekaju da se stiša vetar.

Srećom sve je trajalo kratko, pa su tako i prve kapi kiše otišle s vetrom. Ipak, suvo vreme nakon brze oluje je kratko trajalo, a kiša je počela ponovo, javlja portal "Južne vesti".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.