Odbojkašice Radničkog poražene u prvom meču plej-auta

Izvor: KGsport.info, 12.Apr.2013, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Radničkog poražene u prvom meču plej-auta


Odbojkašice Radničkog započele su porazom plej-aut seriju, pošto su večeras odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove bile bolje od Kragujevčanki sa maksimalnih 3:0, po setovima 25:22, 25:15 i 25:9.
Izabranice Mirka Ristovića su samo u prvom setu pružile dostojan otpor ekipi Jedinstva, dok je preostala dva seta domaća ekipa rutinski dobila.
Time su odbojkašice Radničkog nastavile neslavnu tradiciju protiv ekipe iz Stare Pazove, a priliku za revanš imaće u utorak, u sali OŠ „Stanislav Sremčević“, kada će biti domaćin u drugoj utakmici.
Da podsetimo, u Superligu će prva ekipa koja dođe do tri pobede.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Odbojka:Kovinci pred vratima Druge lige

Izvor: KovinEkspres.rs, 13.Apr.2013, 16:58

Inđijska hala će u tri dana biti poprište kvalifikacija za popunu Druge lige Srbije za odbojkaše, javlja portal  sportin.biz. U prvom danu večeras su se sastale ekipe Maglića i Radničkog iz Kovina. Maglić je bio prvak u Vojvođanskoj ligi grupa Sever, a Kovinci su takođe bili prvi, u grupi...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.