Odbojkaši Radničkog dočekuju „fenjeraša“ (petak, 19h)

Izvor: KGsport.info, 04.Mar.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Radničkog dočekuju „fenjeraša“ (petak, 19h)


Odbojkaše Radničkog večeras očekuje veoma važan meč u borbi za očuvanje superligaškog statusa. U „Jezero“ stiže već odavno otpisana Inđija, pa je to lepa prilika za Kragujevčane da dođu do nova tri boda i dodatno poprave svoje šanse za opstanak.
Tri kola pre kraja ligaškog dela takmičenja, Radnički ima bod više u odnosu na ekipu Klek Srbijašume i ima nameru da izbegne igranje baraža. Zato je pobeda u meču sa Inđijom večeras apsolutni imperativ >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << za četu Predraga Srećkovića.
Radnički je vezao tri uzastopna poraza, doduše u mečevima sa znatno kvalitetnijim protivnicima, tako da to i nije pravi reprezent forme kragujevačkog tima.
Ekipa Inđije, osim takmičarskog, nema drugi motiv u večerašnjem susretu, budući da je već odavno prežaljena i viđena kao siguran kandidat za niži rang takmičenja. Inđijci su od početka sezone osvojili samo jedan bod, pa je jasno da bi svaki drugi rezultat, osim pobede Radničkog, predstavljao prvoklasno iznenađenje.
Početak utakmice je u 19 časova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Važna pobeda odbojkaša Radničkog u borbi za opstanak

Izvor: KGsport.info, 05.Mar.2016, 00:55

. Odbojkaši Radničkog su bez puno problema savladali večeras Inđiju u dvorani „Jezero“ sa maksimalnih 3:0 (25:20, 25:17, 25:19) u meču 16. kola Viner Štediše lige, čime su dva kola pre kraja prvenstva napravili značajan korak ka opstanku u elitnom rangu takmičenja.. Kragujevčani su sigurnom...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.