Odblokirali zgradu Zastava oružja

Izvor: B92, 22.Dec.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odblokirali zgradu Zastava oružja

Radnici fabrike "Zastava oružje" u Kragujevcu napustili su oko 17 sati upravnu zgradu fabrike u koju su ušli jutros, nezadovoljni zbog promena u menadžmentu.

"Radnici su odlučili da ne preduzimaju nikave sindikalne aktivnosti jer je ministar odbrane Bratisalv Gašić danas dao čvrste garancije da će fabrika funkcionisati, da će bti realizovan socijani program, investiraće se u opremu, a i dosadašnji direktor Rade Gromović prihvatio je da ostane u menadžmentu", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tanjugu predsednik sindikalne organizacije "Zastava oružje" Dragan Ilić.

Ministar Gašić ranije danas razgovarao je sa predstavncima sindikata i rekao da je direktor "Zastava oružja" Milojko Brzaković izabran po zakonskoj proceduri i da ta fabrika u narednoj godini može da ostvari zavidne rezultate jer ima svu podršku resornog Ministarstva.

Podsetimo, radnici fabrike Zastava oružje danas su oko 10 sati probili fabričku kapiju i ušli u salu za sastanke upravne zgrade.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.