Odbačena prijava dopisnika Danasa iz Kragujevca zbog pretnji

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačena prijava dopisnika Danasa iz Kragujevca zbog pretnji

Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu odbacilo je krivičnu prijavu koju je novinar lista Danas Zoran Radovanović 25. septembra podneo protiv člana Saveta kragujevačkog Univerziteta, Milovana Stojanovića zbog navodnih pretnji koje mu je uputio u telefonskom razgovoru, potvrđeno je FoNetu u tom tužilaštvu.

Radovanović je podneo krivičnu prijavu jer je, kako je naveo, bio zabrinut za svoju bezbednost, zbog učestalih napada, petnji i pritisaka na novinare u Srbiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Nadležni tužilac je, posle prikupljenih dokaza, među kojima je bio i snimak telefonskog razgovora između novinara Danasa i člana Saveta Univerziteta, koji je Radovanović doživeo kao pretnju, ocenilo da u prijavi nema elemenata za krivično gonjenje Stojanovića.

Podsetimo, Radovanović je, prilikom podnošenja krivične prijave naveo da mu je Stojanović u telefonskom razgovoru rekao: "Vodi računa šta radiš", "Smiri se malo", "Nemoj više da te plaćaju Arsenijevići".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Odbačena krivična prijava novinara iz Kragujevca zbog navodnih pretnji

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2018, 12:55

Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu odbacilo je krivičnu prijavu koju je dopisnik lista Danas iz tog grada Zoran Radovanović podneo protiv člana Saveta kragujevačkog Univerziteta Milovana Stojanovića zbog navodnih pretnji...Radovanović je agenciji Beta rekao da je tužilaštvo nedavno donelo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.