Izvor: Kragujevac.rs, 12.Dec.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponedeljka novi izgled zvaničnog sajta grada Kragujevca

Zvanična internet prezentacija grada Kragujevca, www.kragujevac.rs od sutra 13. decembra do ponedeljka 17. decembra će zbog migracije na novi sajt biti u povremenom prekidu i informacije u okviru njega neće biti pravovremeno ažurirane.

U proteklom periodu grad Kragujevac je u skladu sa Strategijom razvoja elektronske uprave u Republici Srbiji i poštujući nove standarde radio na izradi novog modernog sajta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << koji će biti pregledniji, dinamičniji i radi lakšeg pristupa, optimizovan za sve pretraživače. U nameri da naši korisnici do traženih informacija i zvaničnih dokumenata dođu na lakši i brži način i uspostave lakšu komunikaciju sa elektronskom upravom svuda i na svakom mestu, novi sajt biće prilagođen svim uređajima (tabletima i pametnim telefonima), sa jasnim pregledom sadržaja, dvojezičan i prisupačan osobama sa invaliditetom.

Adresa novog sajta će biti ista kao i do sada www.kragujevac.rs, a starom sajtu korisnici će i dalje od ponedeljka 17. decembra moći da pristupe na adresi www.arhiva.kragujevac.rs.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.