Izvor: Šumadija Press, 01.Nov.2011, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obljubio trinaestogodišnju devojčicu

Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je Bajrama. J. iz Kostolca kod Požarevca i odredila mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično delo, koje se kvalifikuje kao obljuba nad detetom.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapsen zbog obljube

Izvor: Radio Centar 987, 01.Nov.2011

Kragujevacka kriminalisticka policija uhapsila je B. J. (21) iz Kostolca kod Pozarevca i odredila mu meru zadrzavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvrsio krivicno delo o..

Nastavak na Radio Centar 987...

Osumnjičen da je obljubio devojčicu

Izvor: Blic, 01.Nov.2011

U Kragujevcu je danas uhapšen B. J. (21) iz Kosotolca, kod Požarevca, zbog sumnje da je izvršio obljubu devojčice stare 13 godina. ..Njemu je određena mera zadržavanja do 48 časova posle čega će biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda, saopštila je kragujevačka policija...Sumnja se da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.