Izvor: Kragujevac.rs, 27.Apr.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obaveštenje o izmirenju dugovanja građana prema JKP “Parking servis“

JKP “Parking servis Kragujevac“ upućuje javni poziv svim korisnicima javnih parkirališta - fizičkim licima, na teritoriji grada Kragujevca, koji imaju dugovanja po osnovu posebne dnevne parking karte, a nisu utuženi za uručene naloge i opomene - da izmire svoja dugovanja u postupku reprograma duga na sledeći način:

Zahtev za reprogram duga korisnik može preuzeti sa sajta preduzeća www.parkingservis.rs ili u direkciji preduzeća u ul. Vojislava Kalanovića b.b. svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << radnog dana od 07:30 do 15:30 časova. Popunjen i potpisan zahtev predaje se u direkciji preduzeća i mora biti potpisan lično od strane vlasnika odnosno korisnika vozila. Nakon prijema zahteva, nadležna služba preduzeća će korisnike obavestiti o visini dugovanja i pozvati ih da potpišu sporazume o otplati duga u skladu sa izabranim načinom otplate.

Dužnicima koji prihvate jednokratnu otplatu duga, bez obzira na visinu dugovanja, biće odobren popust u visini od 10 % od ukupnog iznosa glavnog duga.

Dužnicima koji prihvate otplatu duga na rate u periodu reprograma, u zavisnosti od visine duga, odobrava se otplata dugovanog iznosa na 6, 12 ili 18 rata.

Rok za podnošenje zahteva za reprogram duga je 90 dana od dana objavljivanja javnog poziva na sajtu preduzeća. Korisnik koji zaključi Sporazum o reprogramu izbegava dodatne troškove, koji nastaju u postupku izvršenja, prilikom naplate duga preko nadležnog javnog izvršitelja.

Sve dodatne informacije korisnici mogu dobiti na tel. 034/338 780 (lok. 112)- u Službi pravnih i opštih poslova ili putem e – mail: pravna.sluzba@parkingservis.rs
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.