Oba tima imaju svoje adute

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 20:44

"Oba tima imaju svoje adute"

Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Aničić izjavio je uoči utakmice sa gostujućim Radničkim 1923 u prvom kolu Super lige Srbije, da oba tima imaju svoje adute.

"Prednost Kragujevčana je što kolega Dejan Joksimović radi s tim momcima godinu dana. To je prava retkost u srpskom fudbalu. Drugo, zadržali su 60 do 70 odsto ekipe. Možda je to plus za njih", rekao je Aničić.

On je ocenio da Pazarcima mnogo znači domaći teren, iako će tribine da budu prazne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog kazne iz završnice prošle sezone.

"Tu je i želja svih naših pojačanja da se već na prvoj utakmici predstave u najboljem svetlu.Verovatno i drugi imaju problem poput našeg, možda ne u tolikoj meri. Praktično, otišla nam je cela ekipa. Svi smo novi ovde, ja i igrači", naveo je Aničić.



"Korektno radimo. Jače test utakmice odigrali smo dobro. Moramo još malo da popravimo efikasnost, ali mislim da možemo da se nadamo dobrim stvarima u nastupajućem prvenstvu"
, dodao je on.

Novi Pazar i Radnički 1923 igraju u nedelju od 18.55 na Džaizkoin areni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.