OVO JE IZREŠETAN ŽESTOKI MOMAK IZ KRAGUJEVCA! Ubica na trotinetu priznao - ovako je likvidiran Zečević

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 18:39

OVO JE IZREŠETAN ŽESTOKI MOMAK IZ KRAGUJEVCA! "Ubica na trotinetu" priznao - ovako je likvidiran Zečević

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Kragujevcu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su ubistvo tridesetosmogodišnjeg muškarca, Nikole Zečevića Zeke počinjeno 12. februara 2021. godine u Kragujevcu.

Ubica Stefan M. (23) zapravo ,"ubica na trotinetu" koji je u Beogradskom kafiću ,"Ritual" likvidirao vlasnika kafića Luku Žižića 28. aprila ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a nedugo posle toga bio uhapšen.

Ovaj profesionalni ubica iz Kraljeva priznao da je on ubio Nikolu Zečevića u Kragujevcu kobnog 12. februara 2021. godine. Na sličan način na koji je ubijen Zečević, ubijen je i Luka Žižić s tim što je nakon ubistva Zečevića pobegao kolima uz pomoć više lica.

Biznismen i žestok momak iz kriminalnog miljea Nikola Zečević Zeka (38), ubijen je 12. februara 2021. u glavnoj ulici u Kragujevcu. Nikola je kobne noći smrtonosne hice zadobio od napadača koji je na njega ispalio nekoliko hitaca u grudi, vrat i stomak iz kola u pokretu.

Njegova tetka tada je rekla da ga je napadač sačekao ispred zgrade i ustrelio po povratku iz pekare.

- Samo je otišao da detetu kupi picu za večeru i kad se vraćao neko ga je sačekao. On je svoje odležao, a pretili su mu još pre deset godina da će kad tad da se osvete - rekla je ona u noći ubistva.

Zečević je bio u zatvoru zbog ranjavanja sina vlasnika menjačnice. To je učinio pre dvanaest godina. On je bio vlasnik Vile Jelena, apartmana za izdavanje, a živeo je u zgradi pored. Ubijeni Nikola Zečević je sin šefa policijkog Odseka oružja i municije u penziji.

Stefan M. se nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je 28. aprila ove godine izvršio teško ubistvo tridesetsedmogodišnjeg muškarca u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FILMSKA POTERA U NOVOM PAZARU! Motorista završio iza rešetaka - dugačak spisak krivičnih dela

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Pazaru priveli su muškarca E.S. zbog osnovane sumnje da je počinio više krivičnih dela...Kako se saznaje, policijski službenici pokušali su da zaustave motocikl marke "suzuki", ali vozač motora je dodao gas i dao se u beg....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.