Izvor: Blic, 16.Apr.2023, 18:19

OTKRIVENO ŠTA SE DESILO PRE NEZGODE Oglasili se roditelji nakon izletanja autobusa punog niških đaka: "Vozač NIJE bio umoran"

Učenici i profesori gimnazije "Svetozar Marković" iz Niša nalazili su se u autobusu koji je danas oko 14.35 sati na auto-putu Beograd-Niš kod Kragujevca probio zaštitnu ogradu, ali su svi srećom prošli nepovređeni.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktorka Gimnazije iz Niša za Danas o trenutnoj situaciji sa učenicima koji su bili u autobusu koji je sleteo s auto-puta

Izvor: Danas, 16.Apr.2023

Svi učenici i nastavnici niške Gimnazije „Svetozar Marković“ koji su bili u autobus u koji je danas probio zaštitnu ogradu na auto-putu Beograd-Niš su stigli u Niš i sada su sa svojim porodicama. Niko od njih nije povređen, izjavila je za Danas Milica Milosavljević, direktorka Gimnazije,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.