OTKRIVENA LABORATORIJA: Kragujevčanin proizvodio drogu u kući

Izvor: Kurir, 01.Apr.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENA LABORATORIJA: Kragujevčanin proizvodio drogu u kući

KRAGUJEVAC - Policija je uhapsila N. J. (45) u čijoj je porodičnoj kući u Rači pronašla kompletnu laboratoriju za proizvodnju droge i veću količinu narkotika.

Kriminalistička policija je u kući N. J. otkrila električne radijatore, lampe, ventilatore, turbine za cirkulaciju vazduha,

termogrejače za vodu, prskalice, vremenske releje i ostale predmete za proizvodnju droge.

Zaplenjeno je i 19 grama semenki indijske konoplje, 55 stabala ove biljke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << visine od 10 centimetara do metar i po, čija je ukupna težina oko osam i po kilograma, kao i 4,2 kilograma suvog kanabisa.

N. J. (45) je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, po čijem će isteku biti sproveden na saslušanje u Više javno

tužilaštvo.

(B. V.)

Autor: Foto: MUP
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Upad u laboratoriju marihuane u Rači (FOTO)

Izvor: Mondo, 01.Apr.2016

U porodičnoj kući N. J. (45) u Rači policija je pronašla kompletnu laboratoriju za proizvodnju opojne droge i veću količinu narkotika...Foto: MUP Srbije..Tom prilikom N.J. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Prema...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.