OK Radnički: Svim snagama na Nišlije (subota, 19h)

Izvor: KGsport.info, 20.Okt.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK Radnički: Svim snagama na Nišlije (subota, 19h)

MOBILIZACIJA SNAGA PRED SUSRET SA NIŠOM: Odbojkaši Radničkog (Foto: M. P)

Odbojkaši Radničkog u subotu, 21. oktobra od 19 časova u hali „Jezero“ igraju svoju utakmicu drugog kola Super lige Srbije protiv ekipe Niša. Nišlije su odlično započele sezonu i u Kragujevac stižu osokoljene pobedom nad Crvenom zvezdom na premijeri, tako da će kragujevački sastav naspram sebe imati veoma motivisanog i kvalitetnog protivnika.
Radnički je, iako oslabljen, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << uspeo da osvoji dva boda na startu sezone protiv izuzetno iskusne i neugodne ekipe Jedinstva iz Stare Pazove. Kragujevčani su dosta oscilirali u igri, ali su na kraju ipak uspeli da dobiju svog rivala, koji im je u tome zdušno pomogao čestim greškama na servisu.
Dva poslednja poena ekipi Radničkog u utakmici sa Staropazovčanima doneo je Milan Radivojević sa servis linije.
 – Sigurno da je super osećaj završiti utakmicu sa dva asa i na taj način doprineti pobedi, ali ove sezone svih dvanaest igrača daje svoj doprinos timu. – skroman je Radivojević, koji otkriva da je njegova ekipa imala puno problema uoči susreta sa Jedinstvom, ali da je uspela da se izdigne iznad situacije:
– Utakmica sa Jedinstvom bila je jako teška za nas, pre svega zbog problema koji su nas pratili tokom prošle nedelje, a to su bolesti nekih igrača i nemogućnost igranja Stefana Ilića zbog licence. Ali, uprkos svemu, mi smo uspeli da zbijemo redove i odigramo dobru utakmicu protiv najiskusnije ekipe u ligi. – prokomentarisao je naš sagovornik.

Pred susret sa Nišlijama, kadrovska situacija u Radničkom je znatno povoljnija. Stigli su neophodni papiri za Stefana Ilića, a i Nemanja Opačić, koji se povredio u duelu sa Staropazovčanima, biće u konkurenciji za sutrašnju utakmicu.
OK Niš je tokom letnje pauze značajno osvežio igrački kadar. Pristigli su iskusni dizač Aleksandar Ivković, primač Vladimir Ušljanin, kao i korektor Uglješa Ilić, koji je tokom karijere u dva navrata nosio dres kragujevačkog Radničkog. Svi ovi igrači dovedeni su na otvorene ugovore u periodu dok čekaju inostrane angažmane.
Takođe, Nišlije su dovele i nekoliko mladih i talentovanih odbojkaša, među kojima se ističu Aleksa Batak, momak ponikao u redovima beogradskog Partizana, kao i Davide Kovač, sin legendarnog Slobodana Bobe Kovača, koji je prve odbojkaške korake napravio upravo u kragujevačkom Radničkom.
Rezultati rada tokom leta bili su vidljivi već u provom kolu, kada su odbojkaši Niša, čini se veoma lako, došli do trijumfa protiv aktuelnog vicešampiona Srbije Crvene zvezde.
 – Ekipa Niša je veoma iskusna ekipa, pojačana sa 3-4 igrača koji čekaju inostrani angažman. Očekuje nas težak meč, ali verujem u pobedu svoje ekipe. Pozvao bih publiku da dođe i da nas podrži u ovoj jako bitnoj utakmici za nas. – poručio je za kraj Milan Radivojević.
Ulaz za sve posetioce ovog susreta je besplatan.
M. Pasuljević
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.