OGLASILA SE AGENCIJA PREKO KOJE JE LETOVAO KRAGUJEVČANIN KOJI SE UTOPIO NA LEFKADI: Izdali VAŽNO UPOZORENJE za sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 14:13

OGLASILA SE AGENCIJA PREKO KOJE JE LETOVAO KRAGUJEVČANIN KOJI SE UTOPIO NA LEFKADI: Izdali VAŽNO UPOZORENJE za sve (VIDEO)

Mladić je ušao u more kako bi spasio svoju devojku iz vode, ali nažalost on nije uspeo da se spasi

Celu Srbiju rastužila je vest da se mladi Kragujevčanin (30) utopio u utorak na poznatoj plaži na grčkom ostrvu Lefkada, kada je pokušao da spasi devojku iz velikih talasa, a sada se njegova porodica i prijatelji opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Tim povodom oglasila se i agencija preko koje je nesrećni mladić otputovao u Grčku.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sigurno ste pročitali da se, na žalost, na Lefkadi, juče, udavio jedan tridesetogodišnjak. U pitanju je naš gost. Talasi na Lefkadi nikako nisu za potcenjivanje. Deluju privlačno onako tirkizni, mlečno beli i penušavi, ali svake godine odnose desetine života. Većina onih koji su se udavili na Lefkadi bili su dobri plivači, koji su potcenili moć i jačinu talasa i snagu mora koja vas vuče unutra i ne daje vam da izađete na obalu dok ne izgubite i poslednji atom snage. Ne ulazite u more kada su veliki talasi, naročito ne na Lefkadi i u Sartiju - stoji u objavi agencije na Tik Tok profilu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.