Novogodišnji prijem gradonačelnika

Izvor: Kragujevac.rs, 28.Dec.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji prijem gradonačelnika

Gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić, priredio je novogodišnji prijem za predstavnike medija, javnog, političkog i kulturnog života grada, u Svečanom salonu zgrade Grada.

Iako je ovo vreme kada se sumiraju rezultati i prave planovi, ne želim sada da podvlačim crtu, mislim da je za to još uvek rano.Tek smo na pola puta. Ostvarili smo tek deo onoga što smo planirali. U ovoj godini punoj odricanja i teških odluka, pokazali smo da rad i upornost donose rezultate. Pokazali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << da Kragujevac može i više i bolje. Naš grad to od nas očekuje i on to i zaslužuje - rekao je Nikolić.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost svima koji su svojim radom i znanjem doprineli da ova godina bude završena sa boljim rezultatima i više optimizma od prethodnih.

- U stvaranju ambijenta za bolji život čeka nas još mnogo posla. Naredne godine se navršava dva veka od kako je Kragujevac, voljom Kneza Miloša, proglašen za prestonicu tek oslobođene Srbije. To je motiv i argument više da Kragujevac koji je bio industrijski centar, grad obrazovanja, kulture, tradicije, vratimo na mesto koje mu pripada - poručio je Nikolić.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.