Novogodišnja atmosfera u Kragujevcu

Izvor: Kragujevac.rs, 12.Dec.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja atmosfera u Kragujevcu

U susret predstojećim praznicima ulice Kragujevca biće osvetljene novogodišnjim ukrasnim osvetljenjem i elementima postavljenim na stubovima javne rasvete.

U organizaciji Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove tokom vikenda, počelo je praznično ukrašavanje našeg grada.

Uži centar grada, u narednih mesec dana, biće osvetljen repariranim novogodišnjim elementima - rekao je Andreja Ilić, načelnik Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove. Pešačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << zonu, na Trgu kod Krsta i ulicu Kralja Aleksandra I Karađorđevića krasiće novi svetleći elementi za čiju je nabavku iz budžeta grada izdvojeno blizu dva miliona dinara.

U susret praznicima, od 15. do 31. decembra u sklopu novogodišnjeg vašara biće postavljeno 14 pultova za izlaganje i prodaju robe: na Trgu Radomira Putnika - između RK “Zlatna ruža“ i objekta banke osam pultova, a na lokaciji desna strana bivša RK “22.decembar“ - Osnovni sud nalaziće se šest tezgi.

Pored toga, u hali “Šumadija sajma“ i ove godine od 22. do 24.decembra biće organizovan Novogodišnji bazar “Dečija čarolija“.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.