Novi uspeh Anastasije Vojinović: Drugo mesto na prvenstvu Srbije

Izvor: Aleksinac.net, 18.Apr.2017, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi uspeh Anastasije Vojinović: Drugo mesto na prvenstvu Srbije

Naša mlada aleksinčanka Anastasija Vojinović je na upravo završenom prvenstvu Srbije za mlade u šahu zauzela drugo mesto.

I pored toga što je bila najmlađa u starosnoj grupi devojčica do 10 godina, Anastasija je uspela da napravi fantastičan rezultat i tako opravda titulu prvaka centralne Srbije, nedavno osvojenu u Kraljevu.

Prvenstvo Srbije je održano u Šumaricama u Kragujevcu, za vreme uskršnjih praznika. U takmičarskoj grupi do 10 godina učestvovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << je 15 devojčica, a Anastasija je takmičenje završila sa 6.5 poena iz 9 kola.

Anastasija je, inače, učenica drugog razreda Osnovne škole “Ljupče Nikolić”,  a ovim novim uspehom u potpunosti je opravdala odlikovanje - najbolje mlade sportiskinje grada.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

MARINA GAJČIN KADETSKA PRVAKINJA SRBIJE

Izvor: Radio Dunav, 18.Apr.2017

Šahistkinja Marina Gajčin, članica sah kluba Prigrevica, još jednom je potvrdila sjajnu formu osvojivši zlatnu medalju na upravo završenom kadetskom prvenstvu Srbije održanom u Kragujevcu. Odlična igra tokom celog turnira, sa ostvarenih  osam pobeda u prvih  osam mečeva, donela je najmlađem...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.