Novi poraz Naise od Radničkog, ništa od finala

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2021, 20:55

Novi poraz Naise od Radničkog, ništa od finala

Rukometašice niške Naise poražene su i u drugom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije, pa su tako takmičenje završile na prvom stepeniku doigravanja. Nakon poraza od kragujevačkog Radničkog u Nišu, izabranice Ljubomira Obradovića poražene su i Kragujevcu, a rezultat za domaći tim bio je 33:30 (14:15).

Neslavno su Nišlijke okončale ovu sezonu u Superligi Srbije. Iako je Naisa u plej-of došla sa druge pozicije, poražena je u dvomeču od tima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kome je ovo prva superligaška sezona.

Što se same utakmice u hali "Jezero“ tiče, Naisa je sve do 40. minuta imala prednost, bilo je i potrebnih +4 za Nišlijke, pa se očekivalo da će tim iz Niša anulirati poraz od 36:33 iz prvog meča. Ipak, tada na scenu stupa pre svega golman domaćih Amina Hasanović. Odlično je skinula nekoliko zicera niških rukometašica, odbranila pokušaje Sukur i sedmerac Filipović, kada su Nišlijke možda mogle da održe prednost i tako pokrenula svoj tim.

Na drugoj strani terena fantastična je bila Katarina Stepanović, pogađala 9 puta sa 7 metara i postigla ukupno 16 golova, te je tako vodila svoj tim do velike pobede i prolaska u istorijsko finale.

Upravo je Stepanović i bila najefikasnija kod svog tima, dok je Nišlijke sa 10 pogodaka predvodila kapiten Marija Filipović.

Radnički sada čeka boljeg iz okršaja Jagodina – Bekament, a prvoplasirani tim iz regularnog dela sezone ima veliku prednost pred revanš, pa se očekuje da će se finalni mečevi igrati u Jagodini i Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.