Novi poraz Čukaričkog, Milojević nudi ostavku!

Izvor: Mondo, 16.Avg.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Čukaričkog, Milojević nudi ostavku!

Samo pet poraza Čuke u sezoni 2014/15, a već tri za šest kola u novom šampionatu. Gol Trifunovića napravio je razliku.

Fudbaleri Čukaričkog doživeli su samo pet poraza u 30 kola tokom sezone 2014/15, od čega dva kod kuće.

Fudblaeri Radničkog iz Niša zabeležili su samo jednu pobedu na 15 gostovanja u sezoni 2014/15, protiv davljenika Radničkog iz Kragujevca, i to tek 29. aprila ove godine.

Na Banovom brdu, u meču 6. kola Superlige: Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << – Radnički Niš 0:1 (0:1).

Prvi gol u petom nastupu Miloša Trifunovića u dresu niškog kluba naneo je već treći poraz Čukaričkom u samo šest mečeva, a doneo Radničkom već drugu pobedu na strani u - takođe - šest mečeva.

U jako teškoj situaciji, trener osvajača Kupa - Vladan Milojević, poručio je da preuzima odgovornost i da je ponudio ostavku.

"Ne mogu da kažem ništa mojim igračima, ovo je za dublju analizu, treba prespavati i ohladiti se, ali imamo problem i ne bežim od toga. Svi ovi igrači su doveli Čukarički na ovaj nivo, dugo smo gradili sve ovo, ali to može i brzo da se sruši, a ja to prvi neću dozvoliti. Ja sam prvi koji ću da odem".

"Ovo više ne sme da traje na ovakav način. Ja nemam nikakav problem, moja ostavka je 24 časa na stolu. Svaki uspeh bilo kada da se desi treba da bude pripisan igračima, mi to pokušavamo da složimo, ako to ne ide zna se ko je glavni i odgovorni urednik svega toga. Razgovaraćemo šta i kako, ali nešto mora da se desi", rekao je Milojević, a preneo portal Mozzart sport.

Foto: MN Press Dragan Obradović, gazda Čukaričkog

Perspektivni trener (45) sedi na klupe Čukaričkog od 2012. godine. Prethodno je vodio Javor i mlađe kategorije Crvene zvezde, čiji je dres nosio tokom igračke karijere. Večeras mu je jako teško i zbog poraza i zbog činjenice da je njegov tim uputio samo DVA šuta u okvir gola za 90 minuta.

U isto vreme, u Novom Pazaru, Spartak je uspeo da sačuva svoj gol i stigne do boda na najnepopularniji način – 0:0.

Pročitajte sve rezultate, strelce i tabelu posle nepotpunog 6. kola, nakon kojeg Javor ostaje lider, Crvena zvezda jedini neporaženi tim, a Partizan, Vojvodina, Rad i Jagodina sa utakmicom manje.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tektonski poremećaji na Brdu, Milojević kategoričan: Ja sam prvi koji ću da odem!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2015

“Ovo više ne sme da traje na ovakav način. Ja nemam nikakav problem, moja ostavka je 24 časa na stolu“, rekao je strateg Brđana..Ličilo je na pravu bajku, ali ni u Čukaričkom nisu imuni na najveći problem u svetu fudbala – nedostatak rezultata. Arhitekta Čukinih uspeha iz poslednjih sezona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.