Novi Pazar ubedljiv protiv Radničkog

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar ubedljiv protiv Radničkog

Odbojkaši Novog Pazara pobedili su večeras Radnički iz Kragujevca sa 3:0 (25:17, 25:14, 25:14), u meču 11. kola Super lige Srbije.

Domaćina je do pobede predvodio Irfan Hamzagić sa 12 poena, Dušan Lopar dodao je 11, a Srećko Ristić poen manje.

Najefikasniji u redovima gostiju bio je Nikola Goić sa devet poena, Vladimir Čedić upisao je sedam, a Dušan Vulović pet poena.

Meč u dvorani Pendik trajao je 60 minuta, a pratilo ga je 250 gledalaca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Novi Pazar je sa devet pobeda i dva poraza drugi na tabeli, dok su Kragujevčani peti sa pet pobeda i šest izgubljenih mečeva.

Izabranike Saše Stefanovića 19. januara očekuje revanš meč šesnaestine finale Kupa CEV protiv PAOK-a u Solunu, u kojem će pokušati da nadomeste poraz od 3:1 iz Novog Pazara.

Sledećeg vikenda će u okviru 12. kola Super lige Srbije gostovati Partizanu, dok će Radnički dočekati Ribnicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novopazaraci održali čas odbojke Kragujevčanima

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jan.2017

Bez mnogo napora i u sjajnom stilu Novi Pazar je, prosto,  deklasirao kragujevački Radnički. Za samo sat vremena izabranici Saše Stefanovića, zabeležili su rutinsku pobedu, kojom su se vratili na, na kratko izgubljenu, drugu poziciju. NOVI PAZAR – RADNIČKI KG 3:0 (25:17, 25:14, 25:14) Dvorana:...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.