Novi Pazar, mladić teško povređen u sudaru sa cisternom

Izvor: RTS, 15.Nov.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar, mladić teško povređen u sudaru sa cisternom

Automobil marke "BMV" je zbog neprilagođene brzine udario u cisternu sa gorivom u Novom Pazaru. Mladić koji je upravljao automobilom je u kritičnom stanju.
U udesu koji se dogodio noćas posle ponoći u novopazarskom naselju "Selakovac" teško je povređena jedna osoba.
Kako javlja portal Indeksonlajn.rs, radi se o mladiću D. Z. (29) koji je upravljao putničkim vozilom marke "BMV". On je u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kritičnom stanju, s teškim povredama opasnim po život, prebačen u Klinički centar Kragujevac oko 09.00.
Prema prvim informacijama, automobil marke "BMV" kojim je upravljao D. Z. zbog neprilagođene brzine udario je u cisternu s gorivom koja je u tom trenutku izlazila sa obližnje benzinske stanice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar – Sudar vozila Hitne pri akciji ukazivanja pomoći teško povrijeđenom muškarcu

Izvor: SandzakPress.net, 15.Nov.2018

U udesu koji se dogodio sinoć iza ponoći u Novom Pazaru teško je povređena jedna osoba. Radi se o mladiću D.Z. (29) koji je upravljao putničkim vozilom marke “BMW”. On je u kritičnom stanju sa teškim povredama opasnim po život transportovan u KC Kragujevac oko 9.00 sati. Udes se dogodio...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.