Nova pobuna radnika „Zastave oružja“

Izvor: Danas, 02.Maj.2018, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobuna radnika „Zastave oružja“

Sindikat i radnici Zastave oružje, bez ikakve dileme, najveće bundžije u istoriji srpskog radništva, koji su, primerice, u leto i ranu jesen sada već podaleke 1996. na kragujevačkim ulicama i trgovima demonstritrali puna tri meseca, trasirajući tako put potonjim građanskim protestima po gradovima širom Srbije, što je bio početak pada Miloševićevog režima, ponovo su se pobunili. Članak Nova pobuna radnika „Zastave oružja“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zaposleni se boje otkaza

Izvor: Danas, 02.Maj.2018

Za razliku od zaposlenih u većim i privatizovanim firmama i lokalnom i državnom javnom sektoru, koji imaju dobre kolektivne ugovore, radnici u manjim privatnim firmama i radnjama u Užicu i užičkom regionu nisu sindikalno organizovani, niti je to moguće. Članak Zaposleni se boje otkaza se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.