Nišlije ispraćene petardom

Izvor: KGsport.info, 27.Feb.2014, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije ispraćene petardom



Fudbaleri Ekonomca zabeležili su još jednu rutinsku pobedu u Prvoj futsal ligi Srbije. Oni su sinoć u svom „Jezeru“ savladali nišku Kalču sa 5:1 (4:1) i nastavili svoj pobednički niz.

Pitanje pobednika rešeno je još u prvom poluvremenu. Nišlije su u Kragujevac doputovale sa samo deset igrača, pa su u većem delu meča igrali sa golmanom-igračem. Na kraju su gosti uspelida izbegnu ubedljivporaz, što je u najvećoj meri posledica umora igrača Ekonomca koji su nastupali za naš državni tim proteklog vikenda.
 U 5. minutu na asistenciju Kocića, Janjić atraktivnim volejom dovodi domaćine u vođstvo. Dva minuta kasnije, Janjić se našao u ulozi asistenta, a strelac je Rajčević. Jedan od najboljih aktera sinoćnjeg duela, Mladen Cipi Kocić, u 13. minutu na sjajan način lobuje golmana Pavlovića sa 9 metara i povećava prednost svog tima na 3:0. Gosti su u 18. minutu uspeli da stignu do počasnog gola, a strelac je bio Micić. Prvi deo igre zatvara Janjić svojim drugim golom na meču, i to nakon kaznenog udarca sa devet metara.
Do kraja utakmice viđen je još samo jedan pogodak. Rajčević je u 30. minutu bio strelac na asistenciju kapitena Bojovića. Moglo je biti još golova na ovom meču, ali se nekoliko puta fudbalerima jednog i drugog tima isprečila stativa.
Ekonomac je ovom pobedom uvećao prednost na prvenstvenoj tabeli i predvodi prvoligaški karavan sa 34 boda, čak 11 više od drugoplasiranog Smedereva, koje je iskoristilo neočekivani poraz SAS-a od Novog Pazara (3:5) i tako se vratilo na poziciju broj dva.
Već u petak „Studente“ čeka novo iskušenje u šampionatu, kada će u „Jezeru“ gostovati Bečej.
EKONOMAC – KALČA (NIŠ) 5:1 (4:1)
Dvorana: „Jezero“.
Gledalaca: 100.
Sudije:
Nikola Aleksić i Nebojša Panić (obojica iz Beograda).
Strelci: Janjić u 5. i 19 (iz penala), Rajčević u 7. i 30. i Kocic u 10. za Ekonomac, a Micić u 18. minutu za Kalču.
Žuti kartoni: Kocić, Radovanović (Kalča).
Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 7 (5+2), Kalča 10 (6+4).
EKONOMAC: Momčilović, De Souza, Kocić, Micić, Antonić, Denić Surudžić, Kocić, Rajčević, Nikolić, Bojović, Vesić, Simić, Rakić, Janjić, Aksentijević (nije ulazio u igru).
KALČA: Pavlović, Zlatković, Radovanović, Stanković, Ilić, Kocić, Micić, Antonić, Denić, Savić (nije ulazio u igru).
IGRAČ UTAKMICE: Mladen Kocić (Ekonomac).
Izvor i foto: Željko Marinković
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.