Nikolić: Šta će biti sa klubom?

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2014, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Šta će biti sa klubom?

Miroslav Nikolić, trener Kragujevčana, zahvalio se publici na podršci u hali Jezero gde je Radnički pobedio Zadar i prekinuo niz od četiri uzastopna poraza i dodao:
(FOTO: V. Marković)
- Nisam razmišljao da ćemo ovako ostati u ABA ligi, verovao sam da ćemo mnogo ranije to obezbediti. Izborili smo se da ne budemo poslednji i da kroz našu ligu možemo da uđemo na Jadran. Zadar je žilava ekipa koja je imala više motiva. Mi smo igrali za koeficijent, a oni da ne ispadnu iz lige. Čestitam mojim igračima i na strpljenju, što uopšte igraju. Međutim, videćemo kada prođe liga šta ćemo da radimo sa klubom.


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muta: ''Čestitam igračima, posle Skoplja videćemo šta će biti s klubom''

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2014, 00:08

Košarkaši kragujevačkog Radničkog osigurali su opstanak u ABA ligi pobedom nad Zadrom i Srbiji doneli važnu pobedu u borbi za najbolji nacionalni koeficijent u ligi.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.