Izvor: RTS, 05.Okt.2022, 20:29

Nestala trinaestogodišnja devojčica u Kragujevcu

Trinaestogodišnja Jelena Vlajković iz sela Balosave kod Gruže, nestala je sinoć u Kragujevcu, potvrdila je za RTS njena majka Vesna Vlajković.
"Poslednji put je viđena juče oko 21 čas u Šoping centru "Big fešn", nekada "Kragujevac Plaza". Na sebi je imala farmerice, crni duks i teksas jaknu", kaže za RTS Jelenina majka, Vesna Vlajković.

Devojčica je visoka 160 centimetara, srednje građe. Ima braon oči i mladež iznad leve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << obrve i leve strane usana.
Roditelji devojčice apeluju na građane da ukoliko je vide obaveste policiju.
U kragujevačkoj Policijskoj upravi rekli su za RTS da im je Jelenin otac prijavio da se dete udaljilo od kuće. Dodaju da policijski službenici preduzimaju sve mere i radnje iz nadležnosti, kako bi što pre pronašli devojčicu.
O svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo u Kragujevcu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nestali Srbija: Jelena Vlajkovic (2009), Kragujevac

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 06.Okt.2022, 07:13

Jelena Vlajkovic, rodjena 2009. godine, nestala je u utorak 4. oktobra u Kragujevcu.Poslednji kontakt sa roditeljima bio je u 22 casa, prenosi Registar nestalih lica Srbije, a poslednji put vidjena je u 21 cas u trznom centru Big (bivsa Plaza) u Kragujevcu. Na sebi je imala farmerice, teksas jaknu i..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.