Nesreća kod Topole

Izvor: RTS, 28.Avg.2013, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Topole

Poginule dve osobe u saobraćajnoj nesreći na putu Kragujevac-Topola, u mestu Božurnja. Troje povređenih.

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko osam časova dogodila na putu Kragujevac-Topola, u mestu Božurnja, poginuli su L. P. (61) i G. M. (64) iz Kragujevca.

Upravljajući automobilom marke "pežo", G. M. je izgubio kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nad vozilom i prešao na drugu stranu kolovoza, usled čega je došlo do kontakta sa vozilom marke "kia" koje se kretalo iz suprotnog smera, a kojim je upravljao R. J. iz Šapca.

Suvozač iz vozila marke "pežo" L. P. je podlegla povredama na licu mesta, a vozač G. M. je preminuo u Kliničkom centru Kragujevac.

Tešku telesnu povredu zadobila je M. J. (42) iz Šapca, suvozač iz putničkog vozila marke "kia" i zadržana je na daljem lečenju u Kliničkom centru, dok su vozač R. J. (50), kao i drugi putnik iz navedenog vozila Ž. J. (16) zadobili lake telesne povrede.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje poginulo, troje povređeno kod Topole

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2013

Dve osobe su poginule a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći na putu Kragujevac-Topola, u mestu Božurnja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SAOBRAĆAJKA: Dvoje Kragujevčana poginulo kod Topole!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2013

Nesreća se dogodila kada je vozač pežoa izgubio kontrolu nad vozilom prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u kiu koja se kretala iz suprotnog smera..KRAGUJEVAC - U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 8.00 časova dogodila na putu Kragujevac – Topola, u mestu Božurnja, poginuli su...

Nastavak na Kurir...

Dvoje poginulih kod Kragujevca

Izvor: OkRadio.rs, 28.Avg.2013

Dvoje ljudi, L. P. (61) i G. M. (64), poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Kragujevac - Topola, u mestu Božurnja. Nesreća se dogodila u sredu ujutru, oko 8h.   Do nesreće je došlo kada je G.M. iz Kragujevca izubio kontrolu nad vozilom I prešao na drugu stranu puta. On je udario...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.