Nepokretna baka pronađena mrtva s dva noža u vratu

Izvor: Mondo, 25.Dec.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepokretna baka pronađena mrtva s dva noža u vratu

U centru Rače Kragujevačke u svom stanu pronađena je mrtva Lj.P. (65) iz ove varošice

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

U njenom vratu su bila dva zabodena noža, piše "Alo". Telo nesrećne starice koja je bila potpuno nepokretna pronašao poštar juče oko 14 sati kada je kroz otvorena vrata ugledao stravičan prizor.

Postoje indicije da je nepokretna Lj.P. mučena pre smrti. Ona je živela sama, ali je imala negovatelje koji su brinuli o njoj.

Policija intenzivno traga za počiniocima ovog zločina.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Starija žena pronađena mrtva s dva noža u vratu

Izvor: Radio 021, 25.Dec.2014

U centru Rače Kragujevačke u svom stanu pronađena je mrtva Lj.P. (65) iz ove varošice...U njenom vratu su bila dva zabodena noža. Telo nesrećne starice pronašao je poštar kada je kroz otvorena vrata ugledao stravičan prizor...Žena je živela sama, bila je invalid i primalac pomoći za tuđu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.