Nemanja Radović u Kifisijasu, ali kao korektor

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Radović u Kifisijasu, ali kao korektor

Nemanja Radović (23, 202 cm) novi je član grčkog Kifisijasa (klub iz Atine), koji je prošle sezone osvojio sedmo mesto, bez izlaska na evropsku scenu.
Potencijalni reprezentativac Srbije (bio na spisku za Svetsku ligu) i dugogodišnji srednji bloker Radničkog iz Kragujevca, potpisao je ugovor sa grčkim superligašem.
Zanimljivo, tamo će igrati kao korektor, s obzirom da je i na toj poziciji prošle sezone imao nekoliko zapaženih nastupa.
Želja mi je bila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << karijeru u inostranstvu nastavim kao korektor, iskren da budem i zbog visine ugovora, ali i zbog sopstvenog uverenja da na toj poziciji mogu mnogo. Grci su bili zainteresovani, prihvatili su neke moje uslove. U Radničkom sam imao nekoliko lepih sezona – rekao je Radović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Radović u grčkom Kifisijasu

Izvor: KGsport.info, 14.Avg.2013, 00:18

Nemanja Radović, doskorašnji srednji bloker Radničkog, novi je igrač grčkog Kifisijasa. On će u novom klubu imati i novu ulogu, obzirom da je doveden kao pojačanje na poziciji korektora.. Radović je još po završetku sezone dobio zeleno svetlo od čelnika Radničkog da promeni sredinu, što...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.