Nemanja Radović na spisku reprezentativaca

Izvor: KGsport.info, 29.Apr.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Radović na spisku reprezentativaca

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Igor Kolaković, objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeću Svetsku ligu.
Na spisku reprezentativaca našao i se srednji bloker Radničkog Nemanja Radović, koji je ove sezone igrao sjajno u dresu Kragujevčana, posebno u finišu sezone, kada je menjao povređenog Vladimira Čedića na poziciji korektora.
Selektor Kolaković je današnji dan odredio za početak priprema i okupljanje reprezentativaca, koji će, u zavisnosti od obaveza u svojim matičnim klubovima, pristizati u etapama i priključivati se pripremama.
Reprezentacija Srbije takmičiće se u grupi B, zajedno sa Rusijom, Italijom, Kubom, Nemačkom i Iranom, a prvog vikenda naša selekcija gostovaće Kubi, 8. i 9 juna.
Na finalni turnir u Mar Del Plati, koji će se održati od 17. do 21. jula, pored domaćina Argentine, učestvovaće po dve najbolje ekipe iz grupa A i B, kao i  pobednik C grupe.
Foto: zastavinsoliter.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.