Narodna stranka: Deset pitanja za gradonačelnika Kragujevca

Izvor: Danas, 04.Apr.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka: Deset pitanja za gradonačelnika Kragujevca

Gradski odbor Narodne stranke (NS) Kragujevac postavio je deset pitanja gradonačelniku na koja je dužan da odgovori građanima pred kojima, kako se navodi, svoja vrata drži "večito zatvorena". Članak Narodna stranka: Deset pitanja za gradonačelnika Kragujevca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sindikat Zastava oružje: Nadzorni odbor krenuo u opšti napad na nepodobne

Izvor: Danas, 04.Apr.2019

Samostalni sindikat kragujevačke fabrike Zastava oružje optužio je danas Nadzorni odbor fabrike da je krenuo u "opšti napad" na sindikat i da sprovodi "nezabeleženi teror" prema radnicima fabrike, a naročito nad "nepodobnim" članovima sindikata. Članak Sindikat Zastava oružje: Nadzorni odbor...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.