Najmlađi tim Ekonomca pobednik Lige mladih FSRZS

Izvor: KGsport.info, 15.Feb.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmlađi tim Ekonomca pobednik Lige mladih FSRZS

Mladi tim Ekonomca osvojio je prvo mesto u Ligi mladih na teritoriji Fudblaskog saveza regiona Zapadne Srbije. Najmlađi „studenti“ su u odlučujućoj utakmici pobedili ekipu Metalac Kolorada sa 5:4 i tako stekli pravo igranja na završnom državnom turniru, gde će pokušati da obrane titulu omladinskog prvaka Srbije osvojenu prethodne sezone.
Meč u sali Druge kragujevačke gimnazije bio je izuzetno dinamičan i neizvestan. Kragujevčani su pogocima Dimitrijevića i >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Marinkovića u prvih pet minuta susreta stekli prednost od dva gola, ali su gosti brzo uzvratili i golovima Rosića i Uroševića stigli do rezultatskog poravnanja.
Na odmor je Ekonomac ipak otišao sa minimalnom prednošću zahvaljujući još jednom pogotku Dimitrijevića, da bi 22. minutu Stojaković vratio „studentima“ dva gola prednosti. Đorđević je u 29. minutu smanjio na 4:3, ali je usledio momentalni odgovor od strane Marinkovića za 5:3 u 31. minutu.
Da finiš susreta protekne u rezultatskoj neizvenosti pobrinuo se Jeremić pogotkom u 35. minutu, ali je odbrana kragujevačkog tima, na čelu sa golmanom Nemanjom Milanovićem, uspela da izdrži u poslednjih pet minuta susreta
– Kada je počela liga početkom decembra, očekivali smo borbu za prvo mesto sa Milanovčanima. Na kraju se to i obistinilo, pa smo u jednoj kvalitetnoj i odličnoj utakmici za publiku uspeli da pobedimo sa 5:4.
Naravno da smo presrećni i prezadovoljni postignutim rezultatom, ali smo na neki način i sebi stvorili obavezu da ponavljamo ovakve uspehe. Ono što je za mene najvažnije, jeste to da su dečaci vredno radili i trenirali, i da im se sav taj rad i trud vratio na pravi način. U ovoj ekipi su igrali i dečaci koji su godinu i dve mlađi, što dodatno raduje i ohrabruje kada je u pitanju neki budući period.
– sumirao je utiske nakon osvojene titule trener ekipe Ivan Marinković.
EKONOMAC – METALAC KOLORADO 5:4 (3:2)
Strelci: Dimitrijević 1. i 17, Marinković 5. i 31. i Stojaković 22. minutu za Ekonomac, a Rosić u 10, Urošević u 11, Đorđević u 29. i Jeremić u 35. minutu za Metalac Kolorado
EKONOMAC: Milanović, Šević, Krakić, Marinković, Milivojević, Dimitrijević (kapiten), Krstić, Vasić, Nedeljković, Jocić, Tadić, Stojaković, Golubović. Trener: Ivan Marinković
METALAC KOLORADO: Čepić, Đorđević, Jakšić, Rosić, Ognjanović, Urošević, Ratković, Jeremić, Mijatović. Trener: Ivan Vuksanović
Foto: KMF Ekonomac
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.