Izvor: JužneVesti.com, 18.Maj.2021, 18:11

Naisa iz minusa gleda ka finalu

Nakon kiksa u prvom meču i poraza od tri gola razlike, rukometašice Naise u sredu, 19. maja, igraju drugi meč polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv Radničkog u Kragujevcu. Gošće se nadaju pobedi većoj od 3 gola i prolasku u finale doigravanja.

Naisa je sebi napravila problem, a da li iz tog problema može da se izvuče znaće se u sredu uveče, kada Nišlijke odigraju drugi meč polufinala plej-ofa u Kragujevcu protiv domaćeg Radničkog.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Kragujevčanke su proteklog vikenda u hali "Čair“ učinile ono što nisu tokom čitave sezone, pošto su uspele da nadigraju Naisu sa 36:33 i ponesu zalihu prednosti u svoj grad. Odigrale su sjajno tada gošće drugo poluvreme i konstantnim vođstvom nisu dozvolile domaćem timu preokret. Identičnom rezultatu i igri nadaju se u Radničkom i u predstojećem duelu.

Nadu Naisi sa druge strane daju rezultati sa istim rivalom tokom sezone, a posebno duel prvog kola šampionata kada su Nišlijke sa ubedljivih 32:23 slavile u Kragujevcu i najavile uspešnu sezonu. Izabranice Ljubomira Obradovića moraće sada da pronađu ono najbolje u sebi i nadoknade zaostatak ukoliko žele da se bore za titulu šampiona države.

U drugom polufinalu favorizovana Jagodina je na svom terenu savladala Bekament sa 31:18, pa bi revanš u Aranđelovcu trebalo da bude samo formalnost za osvajača nacionalnog Kupa.

Meč u Kragujevcu između Radničkog i Naise na programu je u sredu, 19. maja, a počeće od 16:15 sati, uz prenos na drugom programu državne televizije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.