Nais poklekao u završnici i remizirao sa Radničkim

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nais poklekao u završnici i remizirao sa Radničkim

Vaterpolisti iz Niša bili su na korak od druge pobede zaredom u Superligi, ali su u poslednjoj deonici drastično pali. To je iskoristio Radnički i u samoj završnici sustigao Nais, pa je meč u Kragujevcu završen sa 10:10.

Odlično su Nišlije otpočele utakmicu i nakon prve deonice već imale +2. Izjednačena borba se vodila u nastavku, a tek u poslednjoj četvrtini Radničkom je pošlo za rukom da sustigne svoje goste.

Najbolji u niškom sastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bili su Marko Bolović i Aleksandar Mitrović sa po 3 gola.

Ove dve ekipe se nalaze na deobi 5. pozicije u Superligi, ali Valjevo i Zemun, koji su ispod njih, još nisu odigrali svoj meč 6. kola.

U sledećem kolu Nais će dočekati Vojvodinu, koja se nalazi na 3. poziciji u Superligi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.